KVALITETS BRILLER

Bytorvets Optik forhandler briller fra kendte mærker som Lindberg, Bellinger og Monkeyglasses. Fællesnævnerne i sortimentet er kvalitet, teknisk innovation, design i topklasse og fokus på bæredygtighed.

BRILLEGLAS

Hos Bytorvets Optik forhandler vi Rodenstock brilleglas. “Da de rigtige brille glas giver optimalt syn”. Kig ind og hør mere om Rodenstock brilleglas, så finder vi den helt rigtige løsning til dine øjne.

KONTAKTLINSER

Vi tilbyder både 1-dagslinser, 14-dagslinser, månedslinser, fritidslinser og fler-styrkelinser. Bytorvets Optik forhandler blandt andet Eco 1-Day  fra Lindcon Linser, som indeholder 80 % mindre plast end konventionelle linser.

ABONNEMENT

Finansier dine nye briller med Bytorvet Optiks abonnementsløsning. Afbetal brillerne over 12 eller 24 måneder og undgå udbetaling, renter og gebyrer.

Hos Bytorvets Optik sætter vi en ære i personlig betjening, så vi i samarbejde kan udvælge det par briller, som passer dig. I butikken har vi mulighed for at foretage en grundig synsprøve, så vi kan få sat de korrekte glas i dit nye stel.

VI SÆTTER EN ÆRE I PERSONLIG BETJENING OG HØJ KVALITET

Med en synsprøve i den ene hånd er vi klar til at finde det perfekte stel med den anden hånd. Vi guider dig til briller, som komplementerer dig og fremhæver din identitet. Vi glæder os altid til at yde en personlig og kompetent service.

VI SÆTTER EN ÆRE I PERSONLIG BETJENING OG HØJ KVALITET

Hos Bytorvets Optik sætter vi en ære i personlig betjening, så vi i samarbejde kan udvælge det par briller, som passer dig. I butikken har vi mulighed for at foretage en grundig synsprøve, så vi kan få sat de korrekte glas i dit nye stel. Med en synsprøve i den ene hånd er vi klar til at finde det perfekte stel med den anden hånd. Vi guider dig til briller, som komplementerer dig og fremhæver din identitet. Vi glæder os altid til at yde en personlig og kompetent service.