“Lad dig inspirere”

LINDBERG

“Make a statement”

Med et LINDBERG brillestel sender du et signal om, at du sætter pris på æstetik, innovation og upåklageligt håndværk. Alle stellene er forankret i den danske designtraditions diskrete klassiske elegance og nøje overvejede simpelthed. LINDBERG briller er dansk design fra øverste hylde. De insisterer på en unik sammensmeltning af ukompromitteret sans for detaljen, patenteret teknologi og individuelt håndværk for at skabe en bemærkelsesværdig visuel oplevelse.

LINDBERG WEBSITE

MONKEYGLASSES

“Look good while doing good”

Monkeyglasses har et nordisk look og er designet til den bevidste forbruger, der ønsker et bæredygtigt valg. Monkeyglasses fokuserer på ‘zero waste’ i deres produktion, således at spildmateriale genbruges og får nyt liv gennem skabelsen af smykker. De fleste Monkeyglasses er lavet af bionedbrydelige bomuldsfibre, og mærket kræver af deres leverandører, at de lever op til FNs bæredygtige udviklingsmål, der omhandler virksomheders sociale ansvar.

Monkeyglasses website

JAMES AY

“Follow the sun”

James Ay laver plantebaserede solbriller i et tidsløst design uden at gå på kompromis med kvaliteten. James Ay er et univers af øko-venlige solbriller, som bygger på filosofien om, at hver gang du tager et par James Ay solbriller på, opstår der et øjeblik, hvor solen skinner på dig og sætter dine tanker fri. Med et par James Ay på er du klar til at udfolde din kreativitet og starte din rejse mod en positiv tilværelse.

James Ay website

BELLINGER

“Passion – Joy – Pride – Respect”

Bellinger fokuserer på at levere et vedvarende indtryk, og designet har altid det ekstra krydderi, som gør brandet interessant. Det kan være former, detaljer eller unikke farvekombinationer, der får Bellingers design til at skille sig ud. Bellinger skaber innovativt brilledesign med et twist af noget nyt og unikt. De prøver altid at udforske designspektrummet, hvor andre aldrig været før.

BELLINGER WEBSITE

ENTOURAGE OF 7

“Los Angeles”

Entourage of 7 er luksus briller, der stammer fra Los Angeles og er influeret af byens designhistorie. Los Angeles er en multikulturel metropol i konstant udvikling, der minder brandet om altid at være fremme i skoene, nysgerrige og kreative. Målet er at skabe smukke stel til deres “rockers and rollers, lovers and sinners” i Venice Beach.

E7 website